ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР ТУК!

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов използва социалните мрежи, за да коментира загубата на България с 0:3 от Унгария в Будапеща. Бизнесменът наблегна на това, че звездата на "червените" и голмайстор на Efbet Лига Ивайло Чочев отново не бе повикан в националния отбор от сръбския специалист. Найденов подходи с ирония към Кръстаич.

 Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Публикацията му във "Фейсбук":

"Да, загубихме една битка с Унгария заради липсата на спортно щастие и съдиите, но съм твърдо убеден, че Господин Младен Кръстаич ще спечели войната и ще постигне с лекота класиране за Евро 2024! 

Забелязвам, че редица нездрави членове на обществото наречено “ Футболните хора” задават въпрос на Господин Младен Кръстаич : Защо не играе Ивайло Чочев? 

Така. Защо да играе?! - риторично. Съмнителен е просто. Много съмнителен! Чочев е дефанзивен халф, а има за последните 2 сезона над 30 гола и 15 асистенции. 

Дефанзивният халф във футбола трябва да брани, а не да ми вкарва голове. Следователно : Господин Младен Кръстаич е прав да пуска в игра друг дефанзивен халф с 1 гол и 0 асистенции в последните 2 сезона! Долу ръцете от Господин Младен Кръстаич!".

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

 

Да, загубихме една битка с Унгария заради липсата на спортно щастие и съдиите, но съм твърдо убеден, че Господин Младен...

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Понеделник, 27 март 2023 г.