Асовете на Левски Борислав и Радослав Цоневи като малки са подкрепяли ЦСКА. Това разкриха в социалните мрежи фенове на „червените“, публикувайки снимки на единия от близнаците - Боби. На една от тях той позира с червено шалче. На друга е облечен с червен анцуг и се намира на стадион „Българска армия“. Според бившия шеф в Борисовата градина Милко Георгиев въпросният фотос е от месец май 2008 година, когато ЦСКА отпразнува 31-вата си титла на България.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Момчетата не само бяха фенове на ЦСКА, но и започнаха да тренират в школата ни. Левски обаче явно им предложи по-добри условия за живеене и те се преместиха на „Герена“. Но си подкрепяха ЦСКА. Боби беше по-запален от Ради“, твърдят близки до двамата, които днес са едни от най-обичаните „сини“ футболисти. 

"След тази шокираща новина дали ще има събличане и за тях?", питат запалянковци, припомняйки за големия скандал с Ивайло Петев през октомври 2013 година. Тогава треньорът беше съблечен от крайни ултраси при представянето му като треньор на Левски. Една от причините - в интервю преди време Петев признава, че като дете е симпатизирал на ЦСКА.
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа