Напрежението в Левски заради заплатите на братя Цоневи стана още по-голямо. БЛИЦ вчера първи съобщи, че ръководството на клуба е предложило на близнаците да си намалят заплатите с по 2000 лева на човек. В противен случай те няма да тръгнат за лагера в Анталия утре.

През последните часове темата има горещо продължение, научи БЛИЦ. Борислав и Радослав отсекли, че нямат никакво намерение да си режат парите, което накарало Наско Сираков да реагира остро. Босът на Левски е привикал братята и им обявил два нови варианта.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Първо – те си намаляват не с по 2000 лева, а с по цели 50% месечните заплати.

Второ – ако откажат, Левски разтрогва с тях по взаимно съгласие и братя Цоневи, чиито договори изтичат през лятото, стават свободни агенти още в следващите дни.

Там е работата, че Боби и Ради може да не приемат нито един и от тези два варианта и тогава ще стане повече от сложно... И по всичко личи, че на "Герена" може да се разиграе нова сага от типа на тази със Симеон Славчев.

„Отборът тръгва за Турция утре. По принцип днес трябва да се знае съдбата на братя Цоневи в Левски. През следващите часове се очертава да е доста интересно. Както се казва – всичко е възможно. Истината е, че Боби и Ради взимат доста високи за стандартите на клуба заплати. А ние се борим да оцелеем. Притиснати сме до стената. Не можем да си позволим да изплащаме още половин година такива високи заплати. 

Що се отнася до Ивелин Попов – това е изключено. Единственият вариант той да облече нашия екип е да дойде да играе за по 3-400 евро на месец“, коментираха източници на БЛИЦ от управата на Левски. 

Те добавиха, че се правят опити да се намери отбор на Цоневи в чужбина, което ще е най-доброто решение и за двете страни. Засега обаче няма отговор отникъде....
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022