Левски започна подготовката си за пролетния дял от първенството на efbet Лига. Стотици фенове се събраха край стадион „Георги Аспарухов“, за да видят първото занимание на любимия си отбор за 2022 г. Твърди се, че такъв голям интерес към отбора не е имало от години.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

Първи от играчите излезе швейцарският десен бек Драган Михайлович, следван от младия нападател Марин Петков. Липсваха новите попълнения Цунами и Ноа Сонко Сундберг. Бразилецът вчера пристигна в София, а Сундберг е с националния отбор на Гамбия за участие на Купата на африканските нации.

По-рано днес някои от футболистите на Левски преминаха през функционални изследвания, които ще продължат и утре. След тренировката треньорът Станимир Стоилов ще даде пресконференция пред медиите. Тогава се очаква да бъде представен и Велтон. 

Както е известно, в сряда в 11:00 часа Левски заминава на подготвителен лагер в Белек (Турция), който ще продължи до 7 февруари. За този период ще бъдат изиграни шест контроли.

Ясни са съперниците за четири от проверките. На 18 януари е двубоят с Гурник (Забже), три дни по-късно е мачът с Бохемианс (Прага). На 29 януари тимът на Станимир Стоилов среща словенския Марибор, а на 7 февруари ще играе с украинския Верес (Ровно). Съперниците за 1 и 4 февруари ще бъдат уточнени допълнително.

ГРУПАТА НА ЛЕВСКИ ЗА НАЧАЛОТО НА ЗИМНАТА ПОДГОТОВКА
Вратари: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Йоан Загоров;
Защитници: Патрик-Габриел Галчев, Драган Михайлович, Хосе Кордоба, Гьоко Зайков, Иван Горанов, Вандерсон Цунами, Христос Шелис, Ноа Сонко Сундберг (ангажиран с националния отбор на Гамбия за Купата на африканските нации), Денис Динев, Димитър Андонов;
Халфове: Радослав Цонев, Борислав Цонев, Андриан Краев, Георги Миланов, Димитър Костадинов, Асен Митков, Антоан Стоянов, Николай Арахангелов;
Нападатели: Мартин Петков, Марин Петков, Здравко Димитров, Билал Бари.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022