Бруно Акрапович изостави Локомотив (Пловдив) и прие офертата на ЦСКА, като от вчера той официално е треньор на „армейците“. Източници на БЛИЦ разкриха, че на „Лаута“ босненецът е получавал 7000 евро на месец. В Борисовата градина парите, които наставникът ще прибира всеки месец, са точно 22 000 евро.

Отделно Акрапович ще получи бонус, ако спечели Купата на България. Двойно по-голяма ще е премията му при положение, че стори чудото и направи ЦСКА шампион. Последното е малко вероятно, но все пак тази опция е включена в договора му.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Има и друга на пръв поглед малко постижима задача – да извади отбора от групите на Лига Европа и да го класира в елиминационната фаза на турнира. Тук шансът също е минимален, тъй като ЦСКА спечели само една точка от първите си три мача, като му предстоят още три двубоя.

Както БЛИЦ вече писа, основната и голяма цел, поставена пред Акрапович, е Купата на България. Това обаче не пречи шефовете да му обещаят големи бонуси при титла и участие в евротурнирите и напролет.

„Една от причините Акрапович  да се съгласи бързо да напусне Локомотив (Пловдив) е именно заплатата. При такава оферта човек, който има зад гърба си две купи на България и една Суперкупа, трудно ще откаже.  Първият му разговор с босовете на ЦСКА е продължил пет часа, но финансовата тема е била обсъждана не повече от няколко минути.  Като му съобщили каква заплата му предлагат, Бруно казал на секундата, че е съгласен да напусне веднага Локо (Пловдив) и да подпише с „червените“, разкриха източници на БЛИЦ.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството