По време на пресконференцията, която Левски даде относно погасяването на главницата по дълга към НАП, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров коментира казусите с договорите на Стивън Жерард Гаоте, Андриан Краев, Жереми Петрис и Георги Милано.

„Ще започна със Стивън Гаоте. Елин Топузаков е разговарял с майка му, с неговия мениджър. Аз също се срещнах с тях и обяснихме визията на Левски за него. Какъв е интересът за едно момче, което нямаше навършени 16 години. Казах, че ще замине на лагер с първи отбор през зимата. Всичко, обещано на майката на Гаоте, е изпълнено. Разбрахме се до края на февруари да подпишем договор. Стигна се до края на март, бяхме достатъчно търпеливи, а в края на март ни казаха, че не желаят да подпишат с Левски. Не мога да разбера юноша на Левски да не иска да подпише. Няма какво да направим повече. Клубът е направил всичко“, заяви Боримиров.

„Колкото за Георги Миланов - думите на Христо Йовов бяха, че ние не можем да си позволим заплатата, която е поискал. Ние се вместваме с параметри. Не можем да обещаем сума, която не можем да платим. Аналогичен е случаят с Жереми Петрис и Андриан Краев. Петрис поиска 25 000 евро. Ако можехме да си го позволим, щяхме да разговаряме по съвсем различен начин“, разясни изпълнителният директор на Левски.