Новият спортен директор на "Левски" Даниел Боримиров коментира пиянския скандал, след като БЛИЦ разкри, че Орлин Старокин е купонясвал в столична дискотека. Легендарният халф сподели, че след завръщането си на "Герена" все още не се е срещал с Тодор Батков. Както е известно, именно адвокатът освободи Борето от шефския пост преди около 3 години. Бившият халф обаче заяви, че е готов да загърби миналото и да работи за доброто на "Левски".

"Нормално е да се повесели, но не трябва да се прекалява", каза Боримиров по повод пиянската изцепка на Старокин.

"След мача, щом сме победили, няма нищо лошо да се излезе вечерта. Какво лошо има в това човек да се забавлява? В България обаче журналистите ги преекспонират нещата. Не бих направил компромис с човек, който се опитва да не спазва порядките и реда в съблекалнята. Всяко нещо трябва да е с мярка. Аз не искам да ставам пъдар. За мен е по-важно е на следващия ден, когато този човек дойде на тренировка, да се вложи максимално и да бъде в кондиция", продължи шефът при гостуването си в предаването "Зона спорт" по btv.

"Футболистите знаят много добре, че когато прекрачат прага, ще си плащат глобата, която е записана в устава на клуба", закани се Боримиров.

"За мен "Левски" е нещо велико. Аз съм му длъжник на този клуб, защото ми е дал всичко. С г-н Батков не съм се виждал. Иво Тонев ми се обади в понеделник вечерта, видяхме се и поговорихме. Разговорът ни протече много бързо. За мен "Левски" беше на първо място. Не съм очаквал сега да се завърна. Спекулираше се по медиите, но до този момент никой не ми се беше обаждал. Загърбил съм миналите неща, "Левски" е най-важен. С нищо не съм обидил нито клуба... не знам откъде се взеха тези приказки на г-н Батков по мой адрес, но си мисля, че неговите съветници нагнетиха тогава положението. Тогава ме заболя заради начина, по който ми съобщиха за отстраняването, но не искам да се връщам назад в миналото", сподели завърналият се на "Герена" бивш халф на "сините".

"Искам да видя феновете на "Левски" да се радват. Знам каква тежест пада на моите плещи. Казах на футболистите, че имат 12 мача плюс тези за Купата на България, в които всеки от тях да покаже, че заслужава да остане в отбора. Приятелството ми е с всеки извън терена. Аз и Илиан Илиев ще преценяваме кой ще си тръгне и кой ще остане в "Левски". Искам Илиан да се концентрира изцяло върху играта на отбора, да се допускат по-малко грешки, за да се върнем на първото място. Желанието ми е битката за титлата да се реши на терена. Мисля, че от това ще спечели българският футбол. Имаме реалните възможности да спечелим и титлата и Купата. Отборът е готов, направили са много добра подготовка с Илиан", продължи Боримиров.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ