Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров коментира темата със задълженията на "сините" към НАП. Той заяви, че от клуба успяват да плащат дължимото и подчерта ролята на феновете за това.

„Добре стоят нещата. Има още какво да се желае. Благодарение на надзора, който се упражнява от надзорния съвет и управителния съвет, така Левски успява да плаща своите задължения към НАП", започна Боримиров интервюто си пред "Дарик". 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Това ни е приоритет. Трябва да вървим в тази посока. Правим всичко възможно, за да поставим началото на един нов, изряден Левски. Всичко, което печели Левски от търговска дейност, отива първо за погасяване на задълженията към НАП, другото е на заден план.

Подкрепата на феновете е много важна. Благодаря от името на клуба на всички фенове. Това е огромна помощ. През годините се натрупаха сериозни задължения. На нас се пада задължението да ги чистим. Знаете в какви времена живеем. Трудно е.

Надявам се да привличаме все повече нашите фенове с играта на отбора. В момента е добър момент да сме апетитна хапка за всеки един рекламодател и компания“, каза Боримиров.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК