Президентът на БФС Борислав Михайлов сподели след победата на националния тим с 1:0 срещу Литва в световна квалификация, че е много доволен от успеха. Според него победата е важна за отбора, тъй като България рядко е в ролята на фаворит. Той не е говорил и не е видял къде на Националния стадион е опонентът му за президентския пост в БФС - Димитър Бербатов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Доволен съм. За три дни изиграхме два мача - спечелихме четири точки. Няма лесни съперници. Изпуснахме доста положения, но важното е, че спечелихме. Важно бе за самочувствието на играчите този успех. В отбора има млади момчета, важното е да се доказваш. След равенството с Италия трябваше да се съберат и да играят отново добре. Браво на момчетата. Ние много рядко сме били в ролята на фаворити. Трябва да се играе мач за мач. Момчетата ще стават по-силен отбор", сподели босът на БФС след мача. 

"Трябва да мислим занапред. Много по-добре е да съм на трибуните. Не съм разговарял с Димитър Бербатов, даже не съм видял къде е. Без интриги повече", добави Борислав Михайлов.

Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022