Босът на ЦСКА Димитър Борисов сподели, че няма конфликт с феновете и се надява те да подкрепят масирано любимците си във вечното дерби срещу Левски на 1 август.

"ЦСКА не може без феновете и обратното. С Димитър Ангелов и привържениците нямам пререкания. Защо трябва да имам? На мача в Мездра бях афектиран и бе нормално, защото плащаме на Дучето за охрана, а някои от неговите хора бяха сред тези, които нахлуха на терена", сподели Борисов.

"Нямам нищо против среща с феновете. Не се сърдя на тях, а на тези, които изпълняваха ролята на стюарди на мача в Мездра", поясни пред RING.BG Борисов.

"Цена на билет от 10-12 лева е нормална за футболен мач. Ние обаче направихме достатъчно големи отстъпки за тях. Билетите ще са много под 10 лева", каза Борисов.

"Искам да отправя призив към феновете. Нека да заповядат на мача с Левски. Ако има нещо да се обсъжда, трябва да го сторим преди вечното дерби. Те трябва да подкрепят отбора, защото ЦСКА не може без тях. Аз не се притеснявам от Левски", каза още Борисов, добавяйки, че цената от 15 лева за билетите за феновете на "сините" е нормална - "Политиката е такава. Привържениците на гостуващия отбор винаги плащат повече от тези на домакините."

"Не знам защо толкова се коментира, че ще играем мача си от Лига Европа на 27 юли, вместо на 29-и. Каква е разликата? Това няма никакво значение", завърши босът на ЦСКА. /БЛИЦ