ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ботев (Пловдив) публикува на официалния си сайт поредна декларация. „Канарчетата“ не са доволни от вчерашното решение на БФС да спре съдийските права на петима елитни рефери. Интересното е, че двама от наказаните арбитри са Георги Димитров и Иво Андреев, за които „жълто-черните“ специално поискаха да не свирят мачове на клуба до края на сезона.

Сега пък пловдивчани недоволстват от наказанието на реферите и призоваха за среща с президента на БФС Борислав Михайлов с клубовете, на която той да даде ясни обяснения.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА НА БОТЕВ (ПЛОВДИВ)
Ръководството на ПФК Ботев Пловдив е убедено, че вчерашното решение на БФС да освободи от работа редица рефери, е поредната проява на безсистемност в управлението и непоследователност в действията на ръководството на българския футбол.

Наказанията на няколко рефери без никакво обяснение не са в състояние да решат един сложен проблем в съдийската система, за който основна отговорност носят председателят на съдийската комисия и президентът на БФС.

Ботев Пловдив припомня непроменената си позиция. Искаме ясни обяснения от президента на БФС, настояваме за извънредна среща на президента на БФС с представителите на всички клубове и комплексно решаване на проблемите.

Сигурни сме, че подобни срещи трябва да са редовни и отворени за всички клубове.

Само открит градивен диалог и съвместни действия на всички клубове могат да променят ситуацията, в която се намира българският футбол. Време е да направим следващите стъпки, за да променим настоящата ситуация.

С уважение,
Ръководството на ПФК Ботев Пловдив

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК