ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Ботев (Пловдив) излезе с официална декларация, с която недоволства от работата на ВАР и съдиите при загубата си с 0:1 от Лудогорец в мач от 15 кръг на efbet Лигата. Както е известно, гол на „канарчетата“ още в началото на мача беше отменен сред намесата на видео повторенията.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В резултат на това, „жълто-черните“ изразиха съмнение, че основни принципи и протоколи за използване на ВАР в България са нарушени и не отговарят на стандартите на ФИФА. Освен това Ботев (Пловдив) поиска съдиите Станимир Тренчев, Васимир Ел-Хатиб, Иво Андреев и Георги Димитров повече да не ръководят мачове на тима до края на сезона.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА НА БОТЕВ (ПЛОВДИВ)
ПФК Ботев Пловдив няма съмнения, че основните принципи и протоколи за използване на системата VAR в българското първенство са нарушени и не отговарят на стандартите на FIFA.

Първият принцип за подпомагане на рефера е: само в случай на „ясна и очевидна грешка“ или „сериозен пропуснат инцидент“, което беше нарушено.

Нашият клуб отправи официално искане за проверка на БФС за спазване на протокола на IFAB и съответствието на рефера на БФС със стандартите на процедурата по лицензиране.

Системните грешки в официалните мачове показват нарушение на изискванията на програмата за одобрение на FIFA.

Настояваме реферите Станимир Тренчев, Васимир Ел-Хатиб, Иво Андреев и Георги Димитров да бъдат отстранени от мачовете на Ботев до края на този сезон.

Ботев (Пловдив) очаква официална позиция на БФС и отговор на нашите призиви.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК