ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от най-прогресиращите млади специалисти по футболен фитнес влиза в щаба на Елин Топузаков в Левски. Това е Григор Гутев, който е брат на футболната съдийка Християна Гутева.

Гутев е от Габрово, специалист е по лека атлетика, но в последните години е един от най-прогресиращите млади специалисти по футболен фитнес. Именно заради тези му качества е привлечен да развива младите таланти в Левски. Работата му е отлично позната на Топузаков, което е и причина да го вземе в щаба си.

 Toп Коефициенти за efbet Лига!

Григор Гутев има докторска научна степен и е преподавател в НСА, също както и Данаил Иванов, за когото вчера се разбра, че също става асистент на Топузаков. Иванов е треньор на формацията на Левски до 17 години.

Той е продукт на школата на "сините", а кариерата му като футболист преминава през Струмска слава (Радомир), Белите орли (Плевен), Рилски спортист, Сливнишки герой, Хебър и Велбъжд (Кюстендил).

В щаба на Елин Топузаков влиза и единственият от помощниците на Станимир Стоилов, който не подаде оставка с останалите си колеги. Това е треньорът на вратарите Божидар Митрев, който през есента работеше с Топчо във втория отбор на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК