Новият старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев дебютира с успех в Европа - 2:2 с Партизан на реванша в Белград, което се оказа достатъчно на разградчани да се класират за плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Наследилият Стойчо Стоев на поста специалист сподели, че през цялото време е бил спокоен и сигурен в успеха, поздравявайки футболистите си за добрата игра.

"Много съм доволен от футболистите. На този мач успях да им видя моментната форма. Вярно, че след мача се говори лесно, но бях много спокоен. Бях спокоен и преди мача, защото Лудогорец е един добър отбор и днес надиграхме Партизан. Головете в нашата врата бяха след грешки - така ли беше, така беше? Но не може да не допускаш грешки пред 30 хиляди. Държахме топката правилно, имахме ситуации, които можехме да вкараме. Безяк я изкара от голлинията. Имаше няколко неща, когато се пробваха удари, а трябваше да отиграем ситуацията", коментира Дерменджиев.

"Шансовете ни за групите на Шампионска лига са много големи, но да изчакаме тегленето на жребия в петък", каза спецът.

"В сгъстен цикъл трудно се работи, но намираме време. Трябва да се изправят доста неща още. Искам да поздравя футболистите с този успех. Те сами си извоюваха тази победа. Доказаха, че сме добър отбор, един изключително организиран професионален клуб", добави щастливият Дерменджиев.

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите