Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев беше доволен след равенството 2:2 с Партизан, което класира разградчани за плейофа в Шампионската лига. Въпреки драматичната развръзка, шефът на разградчани е бил убеден в успеха до самия край.

"Драмата сами си я направихме. Всички, които гледаха мача видяха, че бяхме една класа над Партизан. Можехме да вкараме доста голове, но явно нашите момчета са поумориха. Аз вътрешно бях спокоен, защото като гледах как се развива мачът, знаех, че ще се класираме. Винаги когато са ни плашели с войни и подобно заплахи, ние винаги сме се мобилизирали и сме излизали по страхотен начин", коментира Петричев.

"Надявам се да имаме добър жребий в петък, за да има за втори път български отбор в групите на Шампионската лига. Дано съм на късмет за Лудогорец. Честито на Георги Дерменджиев, аз вярвам в него. Той заслужаваше да класира Лудогорец в груповата фаза на европейски клубен турнир, да се надяваме, че ще е Шампионската лига", продължи началникът.

"Честно ви казвам, че бях съвсем спокоен, че взимаме този мач. Вероятно и зрителите са си мислели същото. Посвещаваме тази победа на Георги Домусчиев, който заедно с брат му стоят твърдо зад отбора. Кирил нямаше как да присъства, имаше важни бизнес дела. Сигурно е гледал по телевизията. Честито на всички българи", добави Ангел Петричев.

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите