Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков посвети успеха с класирането за плейофите на Шампионската лига на бившия треньор Стойчо Стоев. Разградчани стигнаха до прага на групите след равенство 2:2 с Партизан в Белград.

"За тази победа голяма заслуга имат Стойчо Стоев и Явор Вълчинов. Тя е за тях, никой не ги е забравил. Позволихме на Партизан да се върне в мача след наши грешки, но след почивката си върнахме инициативата. Те бяха много агресивни и червеният им картон ни помогна", коментира пред "Гонг" Дяков.

"През второто имахме много контраатаки, публиката оказва натиск, времето беше неприятно, те са силен отбор, въпреки че не са във форма. Днес играхме добре срещу един балкански гранд", каза капитанът.

"Ние сме футболисти и треньор ни е този, който каже шефът. Само искам да кажа, че са много добри треньори и хора. Георги Дерменджиев също е много добър, познавам го от много време", добави халфът.

"Не играхме лошо, само един слаб мач имахме - срещу Дюделанж на реванша. За другите ни двубои мнението ми се различава от това на специалистите. Като сме поставени, значи имаме шансове да влезем в групите на Шампионска лига. Който и да ни се падне обаче, ние ще се борим за една наша мечта", каза още Дяков.

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите