Треньорът на Левски Георги Дерменджиев подходи реалистично след победата с 1:0 над ЦСКА в дербито. Въпреки че „сините“ излязоха втори в класирането, според пловдивчанина тимът му още не е готов за титлата и той не се заблуждава от един успех.

„Левски показа характер и съм доволен от това. Не коментирам съдиите, аз отговарям за спортно-техническата част. Според мен добре се справиха“, обяви Дерменджиев.

„Отчасти бяхме интелигентни, но продължава да има психологическо напрежение. Искам да играем мач за мач. Има още много работа да свършим. Аз лично не се заблуждавам от една такава победа.“

„Радвам се на успеха и заради феновете, защото те заслужават тази победа. Не искам да говоря за борбата за титлата. Апетитът наистина идва с яденето, но преди това искам да видя отбора да бъде готов за титлата. Не трябва с една победа да изпадаме в химери. Аз не мога да се заблудя от един мач“, добави треньорът на Левски.

„Това е игра на интелект и игра на тактика. Трябва повече спокойствие. Има време за преговорите за договорите. Това са вътрешно-клубни неща и те ще бъдат решени“, призна Георги Дерменджиев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка