ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Tреньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира победата с 3:1 над чешкия Сигма (Оломоуц) в предпоследния приятелски мач на тима в Турция. 

Наставникът обясни, че Аслак Фон Витри е с контузия след този двубой и коментира трансферите, които се случват при шампионите. 

"Аз не ги деля на титуляри и резерви, тук става въпрос за игрови минути и искам всички да са подготвени много добре. Мач с мач не си прилича. Така се е случило, но в крайна сметка през целите 90 минути съм доволен от това, което направиха момчетата", каза Дерменджиев.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

„Те навлизат във форма и за нас е добре, че успяват да вкарват голове“, доволен е наставникът на "орлите". 

"Руан Круз е талантлив играч, който ще има добро развитие", каза Дерменджиев. 

Той коментира и принудителната смяна на Аслак Фон Витри: „Не е превантивна мярка. Ударът беше доста силен, сега докторът ще го види". 

"Той има лека травма и не искам да го рискувам, защото има важни мачове и ще разчитам на него“, разясни наставникът за Клод Гонсалвеш.

„Още няма входящи трансфери. Очакваме нови играчи", обясни Дерменджиев и допълни: „Селекцията не е закъсняла, просто такъв е развоят на събитията. На този етап няма да има повече изходящи трансфери“.

„Не, не мога да кажа, че е генерална репетиция. Искам тук да се подготвим добре, да сме функционално добре и да сме готови още за първия мач“, завърши треньорът на Лудогорец.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024