Шампионът на България Лудогорец замина за Белград с група от 19 футболисти от 21 картотекирани за реванш от Шампионската лига срещу Партизан, който е утре от 21:45 часа. Разградчани отлетяха за сръбската столица с чартър на „Еър Сърбия“. Заради травми в самолета не се качиха Александър Барт и Витиня.

Новият старши треньор Георги Дерменджиев взе в щаба си и втория испански кондиционен треньор Хавиер Рамос, който до този момент обръщаше повече внимание на школата и дублиращия отбор, пише "Гонг". Така треньорският щаб на Лудогорец за мача срещу сърбите наброява четирима човека, като освен Хавиер Рамос, другият испанец Серхио Марти и треньорът на вратарите Николай Донев оформят екипа на Георги Дерменджиев.

Очаква се след завръщането на Сърбия към този екип да се присъедини и още един помощник.

Гласеният за титуляр колумбийски ляв бек Браян Ангуло тръгна за Белград с персонален преводач. Служителят на Лудогорец досега бе причислен към дублиращия тим, но заради добрия си испански отпътува с групата за Сърбия. Освен на Ангуло, той ще помага и за по-добрата комуникация в треньорския щаб заради наличието на двамата испанци.

Групата на Лудогорец:

Вратари: Владислав Стоянов, Иван Чворович

Защитници: Козмин Моци, Александър Александров, Теро Мантула, Шоко, Жуниор Кайсара, Браян Ангуло

Халфове: Светослав Дяков, Христо Златински, Фабио Ешпиньо, Абел Анисе, Марселиньо, Вандерсон, Върджил Мисиджан, Михаил Александров, Дани Абало

Нападатели: Роман Безяк и Жуниор Кишада

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите