Звездата на Лудогорец Кирил Десподов заяви, че за него не е проблем да се сблъсква с лошо отношение от страна на феновете на ЦСКА. Крилото беше любимец на привържениците на „Българска армия“, но това се промени, след като през есента на 2020 година облече екипа на разградчани.

 Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

„Дали не ми е болно от отношението на феновете на ЦСКА? Вижте, мина една година, откакто съм в Лудогорец – щом преценяват, че трябва да ме посрещат така, аз съм окей с това нещо. Пак казвам – ако мислят, че аз съм им проблемът в живота, нека да си го изкарват на мен по време на мачовете. Нямам проблем да бъда обиждан и псуван. Това е, което мога да кажа", заяви откровено Кирил.

Изказването му шокира мнозина фенове на ЦСКА, които в социалните мрежи коментираха, че са очаквали друга реакция от страна на Десподов. Той обаче учудващо за мнозина демонстрира хладнокръвие и непукизъм. 

Професионалисти сме и си вършим работата на терена, случващото се на трибуните не трябва да ни вълнува. Хората, които ме познават добре, знаят, че психически съм доста стабилен. Разбира се, в началото не ми беше приятно, но не съм влязъл в депресия. Опитвам се да не обръщам внимание, фокусиран съм изцяло върху престоя ми в Лудогорец“, заяви Десподов в предаването „Домът на футбола“ по Диема спорт.

„Станах шампион на България, взехме Суперкупата, изиграхме доста силни мачове за влизане в Шампионската лига, бяхме на много малко от груповата фаза на този турнири. Лудогорец работи на европейско ниво. Разбира се, че имам желание да изляза в Европа, но трябва да е на добро място, където ще съм щастлив и ще се развивам още. Клубовете в България могат да вземат пример от Лудогорец, това го твърдя на 100 процента. Тук се работи професионално във всяко едно отношение“, допълни той.
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа