Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов взе позиция след днешното решение на БФС. По-рано през деня Изпълкомът на футболната ни централа спря картотеките на новите футболисти на “червенити” заради задължения към Сливен. Ръководството на ЦСКА обмисля да бойкотира финала за Суперкупата с Литекс, който е в събота (30 юли) от 21:00 часа в Бургас. Борисов обаче така и не даде конкретен отговор дали ЦСКА ще играе с Литекс за Суперкупата, с какъв състав ще излезе и въобще ще пътува ли до Бургас.

“Това решение на БФС е абсолютно криминално. Йордан Лечков каза, че не обича да гледа мачове на ЦСКА, затова няма да играем за Суперкупата. Да, обмисляме да не играем срещу Литекс, защо да му разваляме покоите на Лечков. Другият вариант е да викнем всички негови бивши роби, футболисти, и да им платим публично, вместо той да им плаща, тъй като им дължи пари от 2 години. Защото не е правилно да работиш и да не получаваш пари. 200 хиляди лева няма да са проблем за нас. Защо да играем, ще пратим шампионите от набор 96. В момента не се тревожим толкова много, не сме толкова притеснени, заяви Борисов пред “Дарик” радио.

“Не очаквах това решение, даже е смешно. Частен съдебен изпълнител Милен Бъзински няма никакви претенции към нас. Какво правим в момента тогава. В момента той няма претенции към нас, на кого трябва да платя, искам да попитам. Нищо не знам, нямам обяснение от БФС, на кого и колко да платя. Ако ме накарат да платя директно на Лечков, е криминално престъпление. Кой е този компетентният орган, така питайте БФС, кой е този компетентен орган, на когото трябва да дам парите”, завърши Борисов./БЛИЦ