Защитникът на ЦСКА Томас Лам е възстановен от контузия и ще започне като титуляр в днешния домакински мач срещу Арда от 15 кръг на efbet Лигата. „Армейците“ приемат тима от Кърджали от 17:45 часа.

Лам се контузи на загрявката преди мача с ЦСКА 1948 (1:0) и заради това не замина на лагера на националния отбор на Финландия за последните мачове от квалификациите за Мондиал 2022.

Сред титулярите ще попадне и нападателят Жорди Кайседо, който пропусна мача с ЦСКА 1048, след като се прибра по-рано до Южна Америка за срещите на националния отбор на Еквадор.

Преди десетина дни Георги Йомов допълни групата от играчи на ЦСКА, които не се присъединиха към националните си отбори през тази пауза, но и неговото състояние е добро и е готов за игра.

В групата ще се завърне Бисмарк Чарлс, който вече е напълно възстановен след операцията, която претърпя, и дори отбеляза 2 попадения в спаринга с Литекс през седмицата.

Единствените кадрови проблеми пред Стойчо Младенов са свързани с контузиите на Мено Кох и Ахмед Ахмедов. Опитният специалист вече изгради титулярен състав, като не се очаква да прави промени спрямо него.

Амос Юга и Иван Турицов пък ще трябва да са много внимателни, тъй като ако срещу Арда получат жълт картон, ще бъдат наказани за следващия шампионатен мач на тима - срещу Лудогорец.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа