Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обясни в какво ще се изразява работата на Стойчо Младенов. Екзекутора на Ливърпул беше представен като оперативен директор на тима, заемащ първо място в класирането на efbet Лигата. Както е известно, БЛИЦ вчера първи съобщи, че 65-годишният специалист е финализирал успешно преговорите си с ръководството на клуба, създаден през 2016 г.

„Имаме проекти за развитие на клуба ЦСКА, включително и по отношение на баскетбола. Стойчо Младенов иска да се развива, така че се надявам да помогне на каузата. При преговорите с него парите не са поставяни под въпрос“, заяви Гьонов.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

„Опитваме се да покажем, че това е работещ модел. Никой не е бил гонен и всеки ще бъде посрещнат с отворени обятия. Младенов ще помага на структурно равнище. Знаете на Запад колко хора работят в оперативната част на клуба. Той има огромен опит и ще ни бъде много полезен. Спортно-техническата власт остава при Любо Пенев“.

"Ние подобряваме с всеки изминал ден терена в Бистрица и игрищата. Винаги се опитваме да гарантираме добри условия за фенове и гости. Ще видите някои изненади още в неделя."

„Търсим да обединим клуб, който да е на фенове и легенди. Нашата цел е да има единен ЦСКА. Обединението трябва да се случи сред хората. От това разделение печелят единствено нашите конкуренти Левски и Лудогорец. Мисля, че в близко бъдеще клубът ще е един“, допълни изпълнителният директор на ЦСКА 1948.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК