Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев е сериозно засегнат от коментатора на мача Партизан – Лудогорец (2:2). Това призна самият бизнесмен в обширно интервю пред Юлий Москов в “7дни спорт”.
 
“Коментаторът като че ли го бяха взели от сръбската телевизия. През цялото време говореше за добрата защита на сърбите, за пропуснатите възможности на Партизан. Държеше се като счетоводител – правеше сметки колко пари ще изкараме, колко ще спечелим. Просто коментарът беше под всякаква критика”, заяви Домусчиев.
 
“Това не е само мое мнение, а на всички хора, които гледаха мача. Доста са възмутени от коментара по “Диема”. Съжалявам единствено, че го разочаровахме и отстранихме Партизан. Това беше единственият журналист, който изказа съмнения дали Безяк е бил ударен. И в сръбските медии няма някой да изказва съмнения, само нашият. Типично по български – да си завиждаме, да се мразим и да си пречим колкото можем.
 
Смятам да се свържа с ръководството на Нова телевизия. При всички положения имам добри отношения с управата на телевизията, но ще обсъдя тази тема, защото мен като българин ме боли. Вместо един коментатор на българска телевизия да милее за родното, вижте какво се получава”, добави Домусчиев.