Кирил Домусчиев коментира скептично опитите на ЦСКА и "Левски" да бъдат управлявани. Както е известно, "червените" продават акции, за да излязат на фондовата борса, а финансовото положение на "Герена" е такова, че феновете се заеха с организацията на юбилея по случай 100-годишнината.

"Мисля, че без сериозни инвеститори в ЦСКА и "Левски"...тези модели да разчитаме на хиляди дребни акционери, на това, че някой си е купил акции, не е бъдеще за мен. Говоря специално за България. Това са много дребни пари. Виждате колко пари са събрали ЦСКА до момента. Това са дребни пари за клубове с амбиции. Това са пари, които също са до време. Те също ще се изхарчат, а какво става след това?! Тези акционери пак ще си купят акции ли или ще се увеличава капиталът?! Бъдещето на клуба е в намиране на солидни спонсори, максимални приходи от продажба на билети, но за това трябва да пълниш стдиона, да има резултати, да играеш красив футбол, да изчезнат лумпените от стадионите, за да дойде нормалният човек, който има пари, който може да си позволи да си купи фен артикул", каза Кирил Домусчиев.

"Има много работа, която трябва да свършат, а не да чакаш, че привържениците ще си купят някоя друга акциика. Това е краткосросчно. Пожелавам на колегите да намерят пътя и да имаме финансово стабилни ЦСКА и "Левски", защото българското първенство без тях няма да е същото. Много е важно тези клубове да се стабилизират и съм сигурен, че това е възможно да се направи с по-скромни средства. Дано всичко да е нормално следващата година", допълни босът на Лудогорец./БЛИЦ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА