Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев твърдо е решен футболистите му да запишат първа победа в Шампионската лига. Големият шанс е днес – срещу Базел.
 
Бизнесменът се завърна по обяд от чужбина и се отправи на среща с играчите. Целта е една- да ги надъха максимално за предстоящия двубой, който е тази вечер от 21.45 часа на Националния стадион “Васил Левски”.
 
Според отлично информирани източници на БЛИЦ Домусчиев ще раздаде нечувани за родните стандарти премии при победа довечера. Никой от Разград обаче не иска да уточни какъв ще е размерът на финансовата награда.
 
“Когато влязохме в групите на Шампионската лига, ни определиха премиите за мачовете. При победа и при равен срещу Базел в София ни бяха обещали едни пари. Сега обаче чуваме, че те ще бъдат двойно завишени. Така е решил босът. Все пак нека мине срещата, на която ще разберем подробностите. Вероятно съблекалнята ни ще се взриви от радост, но най-радостни ще бъдем, ако ударим Базел и си заслужим обещаното”, заяви пред БЛИЦ футболист от Лудогорец, решил да запази анонимност.
 
Припомняме, че при спечелването на една точка разградчани ще получат от УЕФА 500 000 евро. Победа пък се равнява на един милион евро. Част от тези пари Домусчиев ще раздаде на играчите си под формата на премии.
Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа