Националният клуб на привържениците на „Левски“ и тръстът „Синя България“ организира допитване за организиране на ново дарение за ДЮШ на клуба. Парите трябва да бъдат дадени за ремонт на старото общежитие на „Герена“, където са съблекалните на юношите.
 
СЪОБЩЕНИЕТО В ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА НКП НА „ЛЕВСКИ“
 
Фондация „Фонд 100 години Левски” преведе 30 000 лева по сметките на ДЮШ на ПФК „Левски” за закупуването на топки, врати и друг необходим инвентар за осъществяване дейността на школата.
 
Парите са част от средствата, които бяха събрани за грандиозното отбелязване на вековния празник на любимия ни клуб.
 
Както всички знаете, след покриването на всички разходи по събитието в банковата сметка на Фондцията от дарения, спонсорство и продажба на билети останаха 80 522.89 лв.
 
Насочването на 30 000 лева към структурата, управлявана от синята легенда Даниел Боримиров, е част от стратегията на обединената Левскарска общност за подпомагане на ПФК и отговаря на желанието на милиони привърженици за приоритетна работа с децата на клуба.
 
Поради тази причина Националният клуб на привържениците (НКП), Тръстът ”Синя България” и Форумът предлагаме на широко обсъждане в общността идеята останала част от средствата в сметката на Фондацията да бъдат дарени за ремонт на старото общежитие на „Герена”, където се помещават съблекалните на ДЮШ.