Треньорът на Левски Ратко Достанич заяви на пресконференцията преди мача с Виляреал, че е готов с титулярния състав.

"Виляреал е един от най-добрите 5-6 отбора в Испания. Очаква ни много тежък мач. Домакините са безпорен фаворит в срещата. Искаме да се представим достойно заради нашите фенове и да демонстрираме, че не сме случайно в Лига Европа. Ще се опитаме да играем хубав футбол. Относно терена, ако след дъжда е подобен на този, с който играха с Майорка, ще трябва да се адаптираме и да не се притесняваме. Какъвто е за нас, такъв и за тях", каза Достанич.

"Треньорът на Виляреал е прав да се притеснява за нашите контраатаки. Няма как да коментирам футболисти като Йовов и Бардон, те са играли много мачове в Европа. Единственото сигурно е, че няма да се браним 90 минути. Имаме голямо уважение към Виляреал, но не ни е страх и целта ни е да се представим добре, но това зависи от двата тима. Все още не сме разрешили проблема с отбелязването на голове. В последния ни мач в Европа срещу Дебрецен пропуснахме доста положения, същото се случи и в шампионата срещу Локомотив. Трябва да подължим да работим върху този аспект от играта и да бъдем агресивни. Нашият колектив има добри играчи, които могат да вкарат гол - Сердик, Йовов, Дарко, Жоазиньо. Просто трябва да направим положения. Сега ще търсим решение как да оправим нещата. Георги Христов го харесвам, и си говорим да бъде спокоен, но той все още се притеснява, а трябва да бъде по-уверен пред гола", заяви Достанич.

 "Имам доверие на всеки футболист в Левски. Тасевски е добър играч, но няма да кажа дали ще играе утре, за да не разкривам тактиката", заяви още Достанич. /БЛИЦ