Треньорът на Виляреал Ернесто Валверде подчерта на пресконференцията преди мача с Левски, че Христо Йовов и Седрик Бардон са най-опасните футболисти на българския шампион. Двубоят от Лига Европа е тази вечер от 22:05 часа на "Ел Мадригал" и ще бъде излъчен директно по PRO.BG.

"Знаем, че противникът ни загуби последната си среща от Локомотив (София) в първенството на своя стадион и също, като нас иска да започне участието си в Лига Европа с положителен резултат. Отсъствието на наказаните Сърмов и Зе Соарес е плюс за нас. Най-класните играчи на съперника ни са Христо Йовов и Седрик Бардон, които са от много високо ниво. Очаквам Левски да играе затворено на "Ел Мадригал" и да разчита на контраатаки, които са опасни и трябва да внимаваме", сподели Валверде.

"Ще има ротация в състава, но все още не съм избрал титулярите си. Нилмар се завърна от бразилския национален отбор с лека травма, но вече е наред, след като пропусна двубоя с Майорка. Теренът беше отвратителен в последния мач и се надявам въпреки дъжда да бъде в по-добро състояние. Все пак, какъвто е за нас, такъв ще е и за тях и ще трябва да се адаптираме възможно най-бързо. Имаме проблем с отбелязването на голове, но създаваме доста положения и това ме кара да съм спокоен, че скоро нападателите ни ще започнат да бележат. Играчите ни в атака са страхотни изпълнители", завърши Ернесто Валверде. /БЛИЦ