ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев беше много щастлив след победата с 3:0 над Слован, която класира тима му в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Босът очаква там разградчани да се изправят срещу Партизан и дори да успеят да елиминират сръбския гранд.

„Бях притеснен. Все пак играеш срещу сериозен противник и след загуба, смяна на треньорите, нормално е да сме леко притеснени. Мисля, че имаме още потенциал. Виждате, че в последните минути им се схващаха краката и давахме инициативата. Искам да благодаря на Георги Дерменеджиев и целия треньорски екип. Защото в този мач Гошо подреди състава и избра най-подходящите футболисти. В тандем с останалите треньори, направиха наистина чудо. Преобразиха отбора за два-три дни. Предстои им много работа. Треньорите сътвориха чудо. Събраха се, поговориха си с футболистите и видяхте, че са един много добър колектив“, каза Домусчиев след успеха.

„Следващата ми мечта е да отстраним Партизан. Всичко зависи от треньорите и футболистите. Ние като собственици ще дадем всичко от себе си. Имаме дълга и равностойна скамейка", сподели богаташът.

"Преди време изнанадахме с Ивайло Петев, сега ме питате за Стойчо Стоев. Обичам изненадите и съм преценил рисковете. Изключвам сърби, германци, руснаци, но имаше и много сериозни български имена сред кандидатите. Ние избрахме родното и роденото в Разград. Също така Стоев е и добър специалист", обясни Домусчиев за изненадващото назначение на Стойчо Стоев.

"Имаме нужда от още един играч, но няма да привличаме на всяка цена. Внимателно ще преценяваме кого да вземем. Виждате един Дани Абало, който лека-полека започна да показва, че не е случаен футболист", каза още доволният бос на Лудогорец, който изгледа реванша със Слован в компанията на президента на БФС Борислав Михайлов.