ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият изпълнителен директор на Пирин (Благоевград) – Велислав Елезов, информира, че на стадион "Христо Ботев" са останали без електричество заради неплатени сметки. Новината идва само часове преди домакинството на ЦСКА. Мачът от 14-ия кръг на Efbet Лига е утре от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев".

Елезов за пореден път атакува управителя на клуба Атанас Дафинов.  

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Публикацията на бившия шеф в Пирин:

"Втори ден се опитвам да си купя билет за мега мача в събота с ЦСКА. Искам да си го купя от фен магазина, тъй като обосновано се притеснявам, че ако го взема онлайн, парите няма да достигнат до когото трябва (десетките доставчици, футболисти, служителите и така по веригата). 
Уви, на вратата стои табела технически проблем. 
Както обикновено, в последните 7-8 месеца проблемът си е пак същия. Временно назначеният управител на ОФК упорито не плаща наеми и сметки, та така до натрупана крупна сума от близо 20 000. Естествено, че ще спрат тока! 
И отново, да разбере този безполезник, като не си вдига телефона, хората звънят на този, който го вдига".

Междувременно от клуба информираха в официалната си страница във "Фейсбук", че срещата с ЦСКА ще се играе на нова тревна настилка на стадион "Христо Ботев". Обновяването на терена започна в началото на месеца, като ще продължи и след мача между "орлетата" и "червените".

"Сред извършваните дейности са опесъчаване, обработка на терена с мрежа за заравняване, аериране на дълбочина до 15 см и подсяване с професионална сеялка за стадиони. Община Благоевград пожелава равностойна и спортсменска игра на футболистите от двата отбора, която да донесе положителна енергия и удовлетвореност на феновете!", написаха от клуба.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига