Спортно-техническият директор на ЦСКА Драголюб Симонович се завръща днес в Ловеч, където игра преди години. Сърбинът има и визити край покрития мост като старши треньор. През 2008 година той си позволи да се яви пиян в Ловеч, когато беше начело на Сливен. Водените от сърбина "войводи" паднаха с 0:2, като това е последният мач на Симонович в Ловеч. След въпросния двубой той беше уволнен от Йордан Лечков.

Тогава БЛИЦ първи ви поднесе информацията
за скандалната случка, разиграла се около Дуци. Вече и на малките деца е ясно, че той е бохем и обича да пийва. На 15 ноември 2008 година обаче Симонович се прочу и направи нещо, което в Ловеч и най-вече в Сливен още помнят.

Симонович отказал да се качи на клубния автобус, а предпочел да пътува с личното си БМВ X5. Сърбинът взел със себе си приятел от Сливен, който да шофира джипа му, тъй като той вече бил изпил 2-3 уискита. Лечков обаче го усетил, че е на градус и още преди мача му вдигнал луд скандал. След загубата героят от САЩ`94 нареди на Симонович да си събира багажа и да се маха от Сливен. Под Сините камъни и до ден-днешен си припомнят изцепките на сърбина, който си живя тузарски край Лечков.

"Всяка вечер се наливаше с алкохол, постоянно беше по дискотеките", разказаха от Сливен.

За днешното дерби между Литекс и ЦСКА обаче едва ли Симонович ще си позволи подобно поведение. Мачът стартира в 16:30 часа.