Нашият национал Светослав Дяков беше разочарован от поражението в Норвегия с 1:2 в европейска квалификация. "Неприятен резултат, трудно ми е да говоря след тези два мача. Няма как да ни е хубаво след тези поражения. Нямам обяснение защо е така. Има треньорски щаб, който виждате, че работи добре, той ще каже защо се получи така. Не смятам, че днес трябваше да загубим, но това е футболът. Моето мнение е, че можем да играем много по-добре. Със сигурност имаше напрежение от предишния мач, но това не трябва да ни влияе, защото сме професионалисти, заяви Дяков. -

Много ме е яд, защото не сме по-слаби от Норвегия. Ние играем всеки мач за победа, има още много мачове. Положението не ни е розово, но трябва да се борим и да излезем от тази ситуация. Нямам какво да кажа по повод формата на играчите, не знам кого визира, може би е прав."

Георги Илиев беше на същото мнение. "Изключително лоша загуба, но не смятам, че я заслужавахме. Имахме положения, контролирахме част от играта. За съжаление, сега става тежко. Но няма как да върнем мача, гледаме напред и това е. Не мисля, че сме проспали първото полувреме. Когато треньорите ни кажат грешките, ще ги коригираме. Сега за друго не мога да говоря. Бяхме мобилизирани да изтрием мача с Хърватия, но...това е. Не знам на какво се дължат загубите. Може би възможностите ни не са чак толкова големи, но не мисля, че заслужавахме нула точки от тези два мача. Крайно време е да започнем да трупаме точки. Докато имаме шансове, ще се борим”, каза играещият във Втора дивизия на Китай халф.

Нашата група "Н" за европейските квалификации