Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира поредния триумф на отбора в първенството. „Орлите” разбиха Локомотив (Сф) с 4:1 и подпечатаха предсрочно титлата си. Тя е първа за треньора Георги Дерменджиев, който има участие и в предишните три като помощник.

„Сигурен съм, че отборите, които ще срещнем в следващите два кръга, ще бъдат много затруднени. В шампионата има много стойностни отбори, през цялото време ни беше много трудно. Резонно, заслужено спечелихме с най-постоянни игри. Мисля, че и мнението на всички хора са, че сме заслужен шампион. В следващите два мача ще търсим победи, имаме си регламентирани премии, всеки футболист иска да печели пари и да побеждава. За да бъдем голям отбор, трябва да ги изиграем на високо ниво. Трябва да бъдем коректни с всички, защото има отбори, които се борят за местата в евротурнирите”, заяви Дяков.

Капитанът на Лудогорец не отговори на нападките на Георги Марков, който каза, че „в Разград Лудогорец винаги играе с 12 човека”, визирайки не публиката, а главния съдия.

„Уважавам хората от Локомотив, изкарах много хубави години там, но днес Лудогорец беше поне с една класа отгоре. Като изключим нашия отбор, мисля, че Локомотив е най-класният отбор в България”, добави Дяков.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015