Бившият вече халф на ЦСКА Николай Дюлгеров се надява някой ден да се завърне на "Армията". Халфът благодари на "червените" за шанса, който са му дали. Играчът не скри, че е тъжен от напускането си на "Българска армия", но заяви, че не съжалява за престоя си в отбора. Дюлгеров бе един от футболистите, които Стойчо Младенов реши да освободи след злополучния мач с Мура - 1:1. ЦСКА отпадна от Лига Европа и се стигна до масова чистка на "Армията". Интересното е, че Дюлгеров дори не игра в мача заради контузия, но въпреки това беше натирен.

"Стойчо Младенов и господин Венци Живков ни събраха. Стойчо ми каза, че е доволен от мен, но след отпадането от Мура е решил да се разделим. Общо взето това беше, но лошо стана, че това се получава в неприятен момент за всички нас. Всички отбори вече са си направили селекцията, провели са си подготовката, не знам къде ще отида", коментира Дюлгеров, след като не знае къде ще продължи кариерата му.

"За мен е чест, че бях част от ЦСКА, не съжалявам. Ще видим какво следва. Всяко начало си има и край и нашият край беше сега. Нищо не се знае. Някой ден може да се върна в ЦСКА", заяви халфът.

"Не ми е приятно, защото не играх в мача с Мура, но това е виждане на треньора и негово решение", добави Дюлгеров.