Наставникът на Лацио Едоардо Рея заяви на пресконференцията преди утрешния двубой с Лудогорец от Лига Европа, че тимът му познава отлично българите и ще излезе за обрат.
 
Римските "орли" загубиха с 0:1 първия мач и ще трябва да връщат попадението утре в реванша от 20:00 часа на "Васил Левски"
 
"Няма да е лесно. Те са много добър отбор, играят с добър ритъм. Трябва да направим нещо изключително, за да върнем този резултат.
 
Ние трябва да излезем на терена с идеята да вземем играта с наши ръце, Не трябва да им даваме инициативата, защото разиграват много добре. Трябва да отбележим гол възможно най-скоро.
 
Трябва да направим всичко, за да продължим. Надявам се Стоянов (вратарят на Лудогорец) да няма ден и да не е толкова добър утре. В Рим имахме много възможности, но той се справи.
 
Познаваме добре Лудогорец. И положителните и слабите им страни. В последните два дни разтълкувахме играта им", заяви Рея на пресконференцията преди двубоя.

Той допълни, че няма сериозни кадрови проблеми и след тазвечершната тренировка ще реши кои да излязат утре срещу Лудогорец.