"Левски" отстрани Монтана и се класира за четвъртфинал в турнира за Купата на България. "Сините" победиха с 4:0 и заличиха успеха на Монтана с 2:0 в първата среща. След двубоя Георги Иванов отново коментира евентуалното идване на Димитър Димитров-Херо на "Герена". Бургазлията каза по-рано днес, че въобще не е сигурно, че ще поеме тима и има поставени условия това да се случи.

"Няма да говоря всеки път за Димитър Димитров. Той има претенции за играчи, които иска да вземе, а "Левски" не може да ги обещае. Става въпрос за чисто професионални неща, което е нормално. Ако не можем да изпълним условията, ще видим дали Димитър Димитров ще е треньор от Нова година. Претенциите са му, че иска десет нови играчи. Тук не става въпрос за пари, а чисто професионални неща - селекци, която всеки един треньор иска. Ако трябва да се върна назад, имаше много критики към настоящата селекция, но тя е направена без пари. И на мен ми се иска да сме по-силни и да имаме конкуренция, но тук нещата опират и до пари", заяви Георги Иванов-Гонзо.

На въпрос, ако не се стигне до сделка с Херо, има ли друг вариант за треньор, Гонзо заяви: "В момента единственият вариант е Димитър Димитров. Още през август казах, че той ще бъде треньор. От тук нататък всеки сам преценява дали да приеме някакво условие. Но аз не мога да обещая на Херо неща, които не се случват или може и въобще да не се случат. В крайна сметка е по-добре да си честен с човек, а не да го излъжеш и след един месец този човек да е разочарован и да иска да напусне."

На въпрос, има ли подобрение във финансовото положение, Георги Иванов коментира: "За момента няма, очаквам всеки момент Тодор Батков да стабилизира клуба, защото така не можем да продължаваме. Единственият ни проблем е чисто финансов."

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите