„Може въобще да не поема „Левски“, ако така вървят нещата“, призна пред „Черноморски фар” Димитър Димитров – Херо, който дълго време е чакан като Месия на „Герена”.
 
Въпреки многобройните спекулации в медиите, бургазлията бе категоричен, че стои зад думите си и няма да се отметне от поетия ангажимент. Отчаян от безпаричието в „синия” клуб и обезверен от дългото разкатаване, днес Херо съвсем не е толкова убеден, че ще бъде треньор на „Левски“ след Нова година.
 
„Положението на „Герена” е критично, а аз не искам да се насаждам на пачи яйца, както беше с Черноморец. Футболистите не са получавали заплати от три месеца, няма пари за селекция. Ако исках да работя при тези условия, щях да приема предложението още през август”, оплака се Херо.
 
Пред „Черноморски фар” специалистът разкри, че дава срок на „сините” до 15-и декември. „Разбрали сме се с Гонзо да изчакам до 15-и. Тогава отново ще проведем разговор и ще видим, какво правим оттук нататък. Ако положението е същото и не получа някаква гаранция, просто ще си търся друг отбор”, завърши треньорът.
 
Както е известно, в понеделник Георги Иванов обяви, че Димитър Димитров е единственият му вариант за треньор на „Левски“, но има вариант Херо да не поеме „сините“ от януари.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите