Димитър Димитров е напуснал Арда посред нощите, като първо е предупредил за изненадващото си и сензационно решение новия спортен  директор на тима, научи БЛИЦ.

Херо пое отбора от Кърджали на 6 септември, а на 7 септември беше представен от ръководството на клуба. Вечерта на 7 срещу 8 септември Димитър Димитров внезапно си е тръгнал от хотела в града, където временно е бил настанен до намирането на хубава квартира.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Някъде към 2 часа след полунощ Херо е изпратил съобщение на спортния директор Ивайло Петков. В него той пишел, че му се налага спешно не само да се завърне в родния си Бургас, но и да остане там за дълго време. Поради тази причина трябвало да прекрати току-що подписания договор с Арда.

Източници на БЛИЦ от Кърджали твърдят, че са видели как към 4-5 часа сутринта Димитър Димитров напуска хотела, качва се на автомобила си и потегля. Предполага се, че точно тогава той е тръгнал за Бургас.

Няколко часа по-късно, вече през деня, Херо се е чул с баш шефа на кърджалийци Стефан Пешев. На него Димитър Димитров разкрил за големия си личен проблем с уговорката да не изтича никаква информация. Пешев веднага влязъл в положението на 62-годишния специалист. По обяд на 8 септември Арда публикува официално новината на сайта си, че Херо вече не е треньор на отбора и че помощникът му Чиликов сяда на горещия стол.  

Efbet Лига - сезон 2021/2022