ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новият треньор на Септември Красимир Балъков е оставил отлично впечатление сред играчите на отбора, които днес са се запознали с легендата на българския футбол, научи БЛИЦ. Силно впечатлени са били чуждестранните футболисти, които добре познават качествата на Бала от времето на професионалната му кариера.

57-годишният специалист днес официално беше обявен за новия треньор на столичния тим и утре от 14:00 часа ще бъде представен пред медиите. Той заема мястото на Светослав Петров, който подаде оставка след загубата от Левски с 0:2 в четвъртък.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Балъков е настоял футболистите да почиват по домовете си в периода 14:00-16:00 часа, когато не са ангажирани с тренировки или мачове на отбора, научи нашата агенция от добре осведомени източници.

Бившият национал е вдъхнал кураж на момчетата и ги е призовал да не се притесняват от мястото на Септември във временното класиране на efbet Лига. Бала е обещал, че бързо ще сложи край на черната серия от шест поредни загуби.

В същото време БЛИЦ разбра, че Светослав Петров още снощи се е сбогувал с играчите от отбора. Той е стиснал ръката на всеки един от състава и е заявил, че за него е било истинско удоволствие да работи с тях.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!