Сянката на провалилия се кандидат за президент на БФС Любослав Пенев прозира зад нескопосаните опити на "журналиста" от bTV Петър Нанев да дискредитира футболната централа. Mалцина сигурно знаят, че Нанев и Пенев ритат футбол на малки вратички всяка седмица, а след това сякаш си подават пасове, с които се опитват да уронят престижа на българския футбол. 

Няма как по друг начин да си обясним внушенията и измислиците, с които репортерчето залива футболни функционери с безспорна репутация.

Вчера медията ни оповести новината, че БФС ще си потърси правата в съда за манипулативните репортажи на Нанев и телевизията, която в миналото беше обективна, но сега се е превърнала във фуния, през която се изливат нелепи твърдения. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Жалкото в случая е, че Нанев не се спира да ръси глупости, след като манипулациите му бяха разобличени. Лъжите му лъснаха, след като първоначално той твърдеше, че афганистанската фирма "Космос Кидс 2013" ООД не е доставила екипи за националните гарнитури. Това се оказа безобразна лъжа, а въпросната фирма е лидер в изработването на спортни екипи. Останалите безпочвени твърдения на Нанев също се оказаха долнопробни лъжи.

Той и Любо Пенев обаче едва ли си дават сметка, че си вкарват автогол, много по-злощастен от този, който нападателя си заби в собствената си врата през 1996 година.