ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира загубата с 0:1 от Лудогорец в добавеното време на последния мач на стадион "Българска армия" в този му вид и заяви, че гостите в нищо не са били по-добри на терена.

„Нищо, което конкретно мога да кажа (не направи Лудогорец по-добре от нас). Много тежка загуба за нас. Не заслужавахме да загубим, но това е футболът. Не смятам, че стадионът беше толкова важен. Нашата работа е на терена. Ние се фокусирахме върху нашето представяне“, сподели Ел Маестро след мача.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Можем да играем срещу Лудогорец конкурентно с най-добрата ни единайсеторка. В Разград отсъстваха играчи. Иван Турицов се бори много през първото полувреме и липсваше. Отборът даде всичко през последните месеци. Ние направихме огромно положително развитие. След загуба не е добре да се говори прекалено положително, защото може да се приеме лошо. Искам да си ходя вкъщи. Смятам, че малко аз и малко играчите трябва да се подобрим, да дадем най-доброто, но във футбола няма гаранции“, добави наставникът на „червените“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!