Членът на Изпълкома Емил Костадинов коментира изминалия конгрес на БФС след победата с 2:1 над Северна Ирландия в световна квалификация и заяви, че се е наслушал на доста глупости от страна на загубилия изборите на шеф Димитър Бербатов и неговия щаб. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

“Важното е, че победихме днес и след негативния резултат с Литва се реваншираха играчите. Мисля, че е спазен уставът на БФС. Има протокол, който ще бъде изваден. Доколкото аз разбрах 480 клуба гласуваха. Не знам дали искът на Бербатов ще бъде отхвърлен или не. Ако иска да се излагат още, нека да подават жалби. Има много неща, които трябва да се променят. От много време говорим затова. В най-скоро време ще разберете”, каза Костадинов и продължи по темата с победата на националите.

Да се класираш на голям форум е много тежко. Имаме футболисти, които имат голям футбол пред себе си. Ние имаме отбор с бъдеще”.

“Последните шест месеца се наслушах на много глупости от нашите опоненти. От нас нападки не е имало. Няма да има чистки, глупости, това е демокрацията, всеки трябва да изказва мнението си гласно. Никога не сме били такива, защото ако беше, можеше в тези пет месеца, можеше да направим много други неща”, обясни Костадинов.