Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Привържениците на Миньор (Перник) възнамеряват да заведат дело срещу изпълнителния директор на Локомотив (София) Георги Марков. Според фенклуба на “жълто-черните” бившият национал е главен виновник за безредиците на стадиона в Перник в събота.
 
Както е известно, по време на нулевото равенство между Миньор и Локо (София) Марков беше нападнат и бит от фенове на домакините. Според перничани босът на “железничарите” е обиждал привържениците на Миньор и е подстрекавал към масовите безредици, които се случиха впоследствие.
 
“Ще заведем дело срещу Георги Марков. Ще си търсим правата. Има сдружение на всички фенклубове, в което членуваме, и ще си търсим правата. Тази поръчка е срещу нас, защото пречим и бием всички – “Левски”, ЦСКА, Локомотив (София). Имаме адвокат и на фенклуба, така че ще се защитаваме. Поведението на Георги Марков е подстрекаване за масови безредици. Затова ще го съдим”, заявиха представители на Миньор в Актуално студио “Дерби”.
 
“Лицето Георги Марков няма място в българския футбол. Не можеш да идваш на чужд стадион и да провокираш. Той псуваше през цялото време. Или беше дрогиран, или пиян. Това нормален човек не може да го направи. Той ни псуваше и ни приканваше да дойдем да се бием”, допълниха пернишките фенове.