Фенове на ЦСКА от Перник и Радомир изпратиха до БЛИЦ своята позиция относно случващото се около клуба. Те са поредните, които подкрепят и искат тандема Васил Божков-Гриша Ганчев да се заеме с любимия им клуб.

Ето писмото на привържениците:

ДО УВАЖАЕМИТЕ ГОСПОДА ВАСИЛ БОЖКОВ И ГРИША ГАНЧЕВ

Ние, привържениците на най-големия български клуб ЦСКА от град Перник с огромно притеснение приехме разпространената новина от един от многото недоброжелатели на отбора за появилите се разногласия между уважаемите бизнесмени окачествени дори като провал на сделката и затова искаме да отправим тези редове към Вас, господа:

Да, ние разбираме, че това е бизнес и то много голям и е нормално да се появят противоречия. Нашата молба е, ако може поне да излезете с някаква позиция, с един вид успокоение за стотиците хиляди армейци, живеещи в постоянно напрежение едва ли не неспособни да вършат ежедневните си задължения, че нещата ще се случат и ще видим един възроден, единен и проспериращ ЦСКА.

И още нещо, Уважаеми господа, ако искате да станете любимците на повече от половин България, ако искате дори да бъдете обожествени и децата на нашите деца да споменават имената ви с благодарност, моля ви подайте си ръка.

С уважение:

Фенклуб "Червена религия“ (Перник)
Фенклуб "Радомир“
Фенклуб "Кланница“

Още за подкрепата на феновете на ЦСКА:
Феновете от Разград - ТУК
Феновете от Североизточна България - ТУК
Фракция "Горди София" - ТУК
Фенове от Благоевград - ТУК
Феновете от Перник и Гоце Делчев - ТУК
Феновете от Северозападна България и Троян - ТУК
Сдружение "ЦСКА Акционерите" и Югоизточна България - ТУК
Клуб на привържениците на ЦСКА 1990 - ТУК