Остават броени часове до гостуването на ЦСКА в Пловдив на "Ботев". Двубоят е от 15:30 часа, а от него зависи дали "червените" ще играят феърплей и ще опитат да победят, вкарвайки "Левски" в пъврата шестица, или "Ботев" ще спечели, с което ще си извоюва право да участва в първите шест в плейофите. Главният акционер Александър Томов още в петък написа съобщение на личната си страница във "Фейсбук"

"Часове преди един изключително важен мач за ЦСКА искам да кажа, че основната цел на отбора е шампионска титла! Разбира се, второто място е престижно, но във всеки случай през 2015-та трябва да стигнем до европейски турнири. ЦСКА задължително трябва да се върне на европейската сцена и това е сериозна и отговорна задача, в името на която всички трябва да дадем максимума от себе си!"

Фенове и до този момент продължават да го атакуват по различни теми относно изказването му. Една от тях е твърдението на Томов, че целта е шампионска титла, но и второто място е престижно. "Г-н Томов, бъркате ЦСКА с друг отбор, за който второто място е престижно. За нашия не е", пише фен на Томов.

Напълно логично феновете са разделени на две - една част искат ЦСКА да падне, за да може "Левски" да играе във втората шестица, но доста повече са привържениците, които искат феърплей и победа над "Ботев".

"Трябва да играем за чест независимо кой какво говори"

"Не е истина какви фенове има! Тези 4 свещенни букви и тази звезда никога не е полягала, не виждам причина и сега да го прави. Ако паднем с игра, живи и здрави, но ще е срамно най-големият отбор във България да участва в уговорени мачове заради някакви "говеда"! И какво като паднем, а на края Лудогорец са пред нас със 2 точки какво правим?!"

Фен предлага ЦСКА да излезе с юношите, както го направи Миньор преди няколко години и падна от Лудогорец с 0:7. Един от ултрасите атакува Александър Томов с думите: "Часове преди един изключително важен мач за ЦСКА и аз имам нещо да кажа. Господин Томов, като е толкова важна титлата, да не я бяхте продали!".

Друг припомня на Томов състоянието на клуба в момента: "Намери начин да оправиш бакиите. Ако стане като през 2008 година, мисли му."

"Само на мен ли ми се струва, че г-н Томов е с лек уплах от "Ботев". Ако е така, то приликите между ЦСКА и "Левски" ще са, че и двата отбора ще се борят докрай, но за "връщане на европейската сцена", но не и за първото място. Това означава ли, че ЦСКА отива да загуби в Пловдив, г-н Томов???", завършва дискусията друг фен на "червените"./БЛИЦ

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015