Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Фенове на ЦСКА се заканиха на футболистите на любимия си клуб да ги освиркат, дори ако отбележат гол във вратата на "Ботев" (Пловдив) в събота. Привържениците от фракцията "Офанзива" предприеха странен начин за протест по време на двубоя от 25-ия кръг на "А" група. Двубоят е в събота от 19:30 часа, а ултрасите на ЦСКА продължават да негодуват след загубата с 1:2 от "Левски" и да настояват ръководството от "Титан" да се оттегли от любимия им клуб. Този път обаче явно не само шефовете ще са на мушката на феновете, а и играчите, на които привържениците са ядосани заради поражението във вечното дерби.

От "Офанзива" споделят, че настъпват важни мигове за спасението на ЦСКА. В срещата с "Ботев" в събота от трибуните на "Армията" се заканват 90 минути да има възгласи срещу "Титан".

Цялото съобщение:

"В събота, при излизането на нашите "скъпи" футболистчета, при евентуално отбелязване на гол от наша страна, Ви призоваваме да ни подкрепите в освиркването към играчите... Призоваваме Ви да бъдете на стадиона и 90 минути да браним ЦСКА с възгласи против "Титан" и цялата пасмина от жалкари, които в момента са на "Армията"... Настапват важни мигове за спасението на нашия клуб..."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ