Пореден скандал гръмна в Борисовата градина, въпреки че само преди няколко дни ЦСКА победи вечния си съперник "Левски" с 3:0. Преди днешната следобедна тренировка петима фенове на "червените" са заплашили с бой капитана на тима Валентин Илиев и д-р Иван Дойчев. Причината - двамата били паркирали на неправилни места на стадиона.

"Стягахме се за тренировка. Вальо и докторът тъкмо пристигнаха и излязоха от автомобилите си. Тогава се появиха въпросните запалянковци, които и друг път сме виждали тука. Започнаха да се заяждат с двамата. Крещяха им: "Вие защо сте паркирали на това място, я си разкарайте колите, че ще ви спукаме гумите. Ей, Вальо, не вдигай рамене, че ще ти се случи случка!". Направо обезумяхме. Бяхме се събрали вече почти целия отбор. Тъкмо тръгнахме да помагаме на Валентин Илиев и на доктор Дойчев, когато феновете ги оставиха и си тръгнаха. Беше грозна гледка", разказаха пред БЛИЦ футболисти на ЦСКА. 

"Нямаме адекватно обяснение на случилото се. От години ние и хора от треньорския щаб паркираме на едни и същи места на стадиона. Просто нямаше никакъв основателен повод за цялата тази разправия", недоумяваха играчите.