Голям брой привърженици на ЦСКА надъхаха играчите, които тренираха на стадион „Българска Армия” преди реванша от плейофите на Лига Европа срещу румънския Стяуа. Първата среща ЦСКА загуби с 0:2 в Клуж.

„Армейци, умрете, но Стяуа победете“, пяха събралите се фенове по време на 15-те открити минути за запалянковци и журналисти от заниманието на червените.

„Ние вярваме – повярвайте и вие“, бяха изписали на специален плакат ултрасите, които бяха поздравени от футболистите. Голям брой бомбички и димки също бяха използвани от феновете за надъхване.

В същото време неидентифициран пиян запалянко вбеси останалите фенове, които бяха дошли да надъхат отбора. Пияният седна в Сектор "В" и запя песни за Стяуа и "Левски". Фенове на "червените" стигнаха до пияният предполагаем привърженик на "Левски" и му удариха няколко шамара. Охраната на стадион „Българска армия” обаче успя да прибере на време пияният до съблекалнята на ЦСКА като го спаси от публичен линч от чакащите го фенове на „червените”.

Въпросният човек показа среден пръст на цялата агитка при прибирането си в тунела. В крайна сметка, специална патрулка дойде, за да изведе запалянкото далеч от Борисовата градина. /БЛИЦ