ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Феновете на Ботев (Пловдив) назоваха датата и началния час на протеста, който готвят във връзка с неуредиците около изграждането на стадион „Христо Ботев“. Той ще се проведе навръх Трифон Зарезан (1 февруари) от 18:00 часа на площад „Съдинение“.

В последните дни привържениците на „канарчетата“ разпространиха кадри с некачествено изпълнени строителни дейности. Те дори провокираха проверка, извършена от кмета Здравко Димитров. Запалянковците на „жълто-черните“ настояват общината да отпусне допълнителни средства, за да може „Колежа“ да бъде завършен с цялостна козирка, а не само частична.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ОБРЪЩЕНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ (ПЛОВДИВ)
Уважаеми Ботевисти,

Време е да залеем улиците на Пловдив с жълто-черно море от хора, които милеят за своя дом! Хора, които 10 години проявявахме търпение, изглеждащо сякаш неизчерпаемо. Хора, които не загубиха разсъдъка и вярата си в Ботевизма и за миг, но бяха лъгани и живяха във времена нелепи, в които крадци управляват слепи!

На 01. 02. 2023 г. (сряда – Трифон Зарезан) точно в 18:00 ч. се събираме на емблематичния за Пловдив площад „Съединение“! Няма човек, който да не вярва, че обединени от КПБП, сдружение ПФК Ботев, фондация „Жълто и черно“, Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас, ще спечелим този мач!

Сигурни сме, че и след деня на Трифон Зарезан ще имаме поводи за празненства, защото когато сме заедно, сме по-силни от всичко! А когато празнува Ботев, всички други са на колене! Да излезем на улицата, която е нашето единствено оръжие срещу несправедливостта!

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023